Sådan får man nemmest råd til en brugt Audi Q7

Både privat og i virksomhederne anvender vi biler til at klare vores transportbehov, og vi er generelt vilde med biler, da de giver en helt utrolig frihed uden at være afhængig af offentlige transportmidler, og desuden kan man jo medbringe alt muligt i en bil af bagage mm, samt man er godt beskyttet mod vejrlig. Biler er brandbeskattet i Danmark, som efter afgifter er verdens dyreste land at købe bil i, og en af de bedste, største og mest luksuriøse biler på markedet er Audi Q7, der koster mellem 1-2 millioner kr. afhængigt af model, motor, udstyr og antal sæder.

Men der findes en ret ukendt måde at nedbringe prisen med flere 100.000 kr., hvis man kan acceptere at købe en lettere brugt Audi Q7, der kun har kørt få tusinde km. Man får samtidig fuld garanti på bilen i form af AAP garantien (Audi Approved Plus) samt et par andre fordele, og endelig er det muligt at købe en brugt bil på en sikker og betryggende måde.

Dette omfatter AAP garantien

Normalt er det nemlig ret farefyldt at købe en brugt bil til omkring 1 million kr., såfremt man ikke får en omfattende garanti med i købet. Alle brugte biler kan nemlig indeholde skjulte fejl og mangler, og disse kan i værste fald blive meget kostbare at få udbedret. Men nu er det ikke længere farligt at købe en lettere brugt Audi Q7 til 900.000 kr. og opefter, idet man kan finde et ret stort udvalg af brugt Audi Q7 på Audi.dk. Med i købet af en brugt Audi Q7 får man dels:

  1. 2 års fuld garanti på bilen.
  2. En efterfølgende udvidet serviceaftale (Udløber når bilen har kørt 40.000 km).
  3. Fri autohjælp i hele Europa.

Dette er en utrolig omfattende garanti at give en brugt bil, selvom den måske kun er få år gammel. Sjovt nok løber Audi kun en lille risiko for selv at få udgifter på grund af denne garanti, da der sjældent sker noget uventet med bilen i denne lange garantiperiode, hvor Audi betaler alle udgifterne til service og reparationer.

Audi har nemlig forinden alligevel gennemgået bilen så effektivt, at alle beskadigede og slidte dele er blevet udskiftet med nye dele, således bilen nu er at betragte som en helt ny bil både udseendemæssigt, egenskaber samt stand men blot noget billigere.

Topmodellen Audi Q7

En Q7 er en SUV med masser af plads både som van med 2 sæder eller som personvogn med plads til 7 personer. Bilen fremtræder elegant i et sportsligt og elegant design, og selv om det er en rigtig stor luksuriøs bil, så kan den alligevel levere et flot brændstofforbrug på 13-18 km pr. liter.

Bilens ydeevne er kolossal, således den kan trække selv de største campingvogne på markedet, og den kan yde op til 333 hk. Alle Audi Q7 leveres firehjulstrukne, således de altid ligger godt og stabilt på vejene uanset underlagets type, der jo kan variere lige fra asfalt og græs til jord, is eller ler. Bilen henvender sig både til direktører men også som en elegant personvogn, da den har en rummelig og komfortabel kabine.

En Audi Q7 har masser af standardudstyr monteret herunder masser af sikkerheds- og hjælpesystemer, der kan give en tryg og behagelig kørsel. Det drejer sig især om denne type udstyr:

  • Adaptiv fartpilot der kan tilpasse farten i sving og rundkørsler.
  • Et velfungerende hjælpesystem der gør det nemt at bakke med anhænger.