Sådan køber man brugt Audi A5 med garanti

sports-car-701978_1280

Normalt får man ikke meget garanti, når man anskaffer sig en brugt bil, da der jo efter et stykke tid nemt kan komme uventede reparationer på en brugt bil. Den anerkendte bilforhandler Audi har indført et nyt koncept, der giver købere af brugte biler mere sikkerhed og tryghed, idet man faktisk får en meget omfattende garanti på den brugte bil. Garantien hedder Audi Approved Plus (AAP), og dette kvalitetsstempel giver Audi de udvalgte biler i deres sortiment, som forinden netop er gennemtjekkede og istandsatte 100 %, så der reelt er tale om en helt ny bil. Konceptet omfatter alle typer Audi, og man kan eksempelvis finde en brugt Audi A5 på Audis hjemmeside.

Dette medfølger i købet af en brugt bil

Audis ekstraordinære garantiordning AAP giver derfor væsentligt flere fordele for købere af brugte biler, der i mange andre tilfælde ofte kun får 3 måneders garanti ved køb af en brugt bil. Brugte biler kan få problemer efter 3 måneder, men det er man meget bedre sikret imod med AAP ordningen, idet man her får følgende fordele med i handlen:

  • 2 års fuld garanti på bilen
  • Efterfulgt af 2 års serviceaftale (indtil 40.000 kørte km)
  • Fri autohjælp overalt i Europa

Biler med AAP stemplet er en smule dyrere end tilsvarende biler uden dette garantistempel, men det er merprisen værd, idet man stadig betaler en noget billigere pris end nyprisen, men man får faktisk en ny bil til rådighed, idet AAP biler typisk er under et eller to år gamle samt kun har kørt få tusinde km. Bilerne er eftersete og i orden, idet alle slidte eller defekte dele bliver erstattet af nye dele, og alle dele er naturligvis originale Audi komponenter. Bilerne er lettere tilkørte og i perfekt stand, således man med den foreskrevne regelmæssige vedligeholdelse kan nyde glæde af en velkørende luksusbil i mange år fremover.

Sådan finder man en bil til sit behov

Det er umiddelbart en glimrende forretning at købe en bil i ny stand til en relativ god pris, da man således får meget bil for pengene, og man skal naturligvis vælge en bil, der passer til netop dit transportbehov. Man skal overveje plads i bilen samt motorstørrelsen, hvilket også har indflydelse på udgifterne til afgifter hvert år samt forsikringsudgifterne. En god familiebil (eller præsentabel firmabil) kunne sagtens være en lettere brugt Audi A5, da dette er en rummelig og komfortabel luksusbil, der er en smule større end den populære Audi A4. Man kan både få bilen som en todørs Cabriolet-udgave, men man kan også få den i en noget større femdørs udgave. Bilen er fremstillet i høj kvalitet, således kørslen er jævn og kabinen er lydisoleret, og dermed kan den nemt fungere som et rullende kontor for firmaet. Audis biler er kendetegnede ved deres styrke, elegance, komfort og luksuriøsitet, således man får en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Økonomien for bilen spiller en stor rolle i beslutningsprocessen, men da renteniveauet er meget lavt, så kan man enten lease bilen eller købe den på afbetaling under meget fordelagtige vilkår.