En brugt Audi Q7 er ideel til ferieturen

At købe en dyr og eksklusiv SUV er noget man gør, såfremt man har et behov for en stor familiebil, eller hvis man har behov for em stor og prestigefyldt firmabil. Hvis familien skal på ferie med en stor og tung campingvogn, er bilen ideel at spænde foran, da den har masser af trækkraft (333 hk) og styrke til selv de største campingvogne på markedet, og på den måde er bilen ideel til at tage med på ferie, da den kører på alle typer underlag også offroad, og den har masser af plads til hele familien og bagagen til ferien.

Eneste minus ved bilen er prisen, der nærmer sig 1,5 million kr., men hvis man kigger inde på Audis hjemmeside efter brugt Audi Q7 med AAP garanti, så kan de findes til under en million kr., selvom der er tale om reelt nye biler med fuld garanti.

Audi Approved Plus garantien (AAP)

Mange bilkøbere kan være afskrækket fra at betale dyrt for en lettere brugt bil til omkring en million kr., da bilen kan indeholde skjulte fejl og mangler, der på sigt koster mange penge for bilisten, der ikke kan komme med kravet til bilsælgeren, da brugte biler traditionelt set sælges uden megen garanti.

Audi har imidlertid løst problemet, idet de har indført konceptet AAP, og denne betegnelse giver Audi til visse udvalgte biler, der nu giver hele to års garanti med i bilhandlen, således man som køber ikke render ind i uventede udgifter på sit nye køb. Faktisk får man mere fra Audi med i handlen, da man får en udvidet serviceaftale med i prisen, og den løber i to år yderligere efter de første to års garanti, og Audi dækker alle uventede udgifter på bilen i hele garantiperioden herunder også udgifter til autohjælp overalt i Europa.

For at sikre sig mod kommende problemer og reparationer gennemgår Audis teknikere bilen fra inderst til yderst, således man udskifter alle slidte eller beskadigede dele med helt nye dele, så derfor er bilen at sammenligne med en helt ny bil hvad angår stand og køreegenskaber.

Fordele ved Audi Q7

Man får masser af glæde med både en ny eller en brugt Audi Q7, da dette er en stor bil i luksusklassen, der kan holde til mange års brug. Bilen har et let, elegant og sportsligt design, og den fås enten som personbil med 5-7 sæder eller som varebil med to sæder og gule nummerplader.

Man for en imponerende køreoplevelse i denne luksuriøse bil, der med sit permanente firehjulstræk altid ligger stabilt på vejen uanset underlaget, og om man har en stor trailer eller campingvogn på slæb. Bilens kabine er rummelig og komfortabel, og bilens sikkerheds- og hjælpesystemer giver dig en tryg og behagelig kørsel.

Man får masser af udstyr med til bilen, og som ekstraudstyr kan man få alt hvad der findes på markedet af gadgets. Man får blandt andet dette til en Q7:

  • Aaptiv fartpilot der kan tilpasse farten i sving og rundkørsler.
  • Et velfungerende hjælpesystem, der gør det nemt at bakke med en anhænger.
  • Nye førerassistentsystemer f.eks. adaptive cruise control med kø-assistent