Ideel bilferie med en brugt Audi Q5

De fleste familier kar brug for en passende bil til at klare familiens kørselsbehov, da man kan anvende en bil til alle former for kørsel herunder til disse opgaver:

  • Til og fra arbejde.
  • Til og fra skole.
  • Køre mindre børn i skole eller børnehave.
  • Købe madvarer i indkøbscenteret.
  • Besøg hos familie og venner.
  • Ferieture med familien.

Kort sagt findes der mange forskellige kørselstyper i dagligdagen, så en bil er glimrende universel måde til at klare transportbehovet, og derfor er biler så udbredte og uundværlige i befolkningen. Når man vælger en bil til familiens kørselsbehov, så skal man vælge ud fra samtlige opgaver, og til flere af formålene kan man måske nøjes med en mindre bil, mens man til campingvogn og trailer samt ferieturene har behov for en større bil med en kraftig motor for at komme sikkert frem. Til dette formål kan en ny eller en brugt Audi Q5 være det perfekte valg, og her beskrives denne bils egenskaber.

Audi Q5

SUV står for sport utility vehicle, og det er en universelt anvendelig bil, der har elementer fra både personbiler og fra varevogne. Det kendte tyske bilfirma Audi har 3 typer SUV i deres program, og det er den lille Audi Q3 samt den store Audi Q7, mens den mellemstore Q5 befinder sig midt mellem disse modeller. En familie kan have masser af glæde ved en Q5, da bilen kan håndtere de fleste typer opgaver med hensyn til både passagertransport samt varer. Bilen er fleksibelt opbygget, og den egner sig til kørsel på alle typer underlag.

Bilen leveres med firehjulstræk og har en kraftig motor på op til 340 hk og en tophastighed på op til 250 km/t, så den kan bugsere de helt store campingvogne og trailere uden problemer. En Audi Q5 har et sportsligt og elegant design, og så har den en helt forbløffende god brændstoføkonomi på op mod 20,4 kilometer på literen. Bagagerummet i en Q5 er på 540 liter, hvilket er rimeligt, men det kan så øges til hele 1.560 liter, hvis man lægger bagsæderne ned. Sikkerheden er helt i top, da bilen får 5 ud af 5 NCAP stjerner.

Eneste ulempe ved en Audi Q5 er prisen, da den koster op mod en million kr., men heldigvis kan man nu købe en brugt Audi Q5 til nedsat pris men med fuld garanti, og dette er derfor ganske risikofrit takket være Audis AAP garantiordning.

AAP ordningen

Audi har indført en garantiordning for at give kunderne til lettere brugte Audier en betryggende garanti, og den kaldes for Audi Approved Plus (AAP). Kunden får en nyere Audi, der kun er lettere brugt, dvs. bilen er som regel under 2 år gammel og har kun kørt få tusinde km. Man får 2 års fuld garanti på bilen, og derefter får man en 2 årig serviceaftale, der løber i 2 år, eller til bilen har kørt 40.000 km i alt. I hele perioden får man desuden fri Autohjælp, så man kommer derfor aldrig til at stå for nogen uventede regninger til bilens reparation og service, da Audi dækker dette.

Faktisk kommer denne ordning sjældent til at koste Audi noget, da de i forvejen har gennemgået disse biler yderst nøje, således de er toptrimmede og 100 % i orden. Alle beskadigede eller slidte dele erstattes med nye og originale bildele, og det samme gælder for eventuelle uoriginale Audi dele på bilen. Derfor vil kunden til en sådan bil reelt få en, der i stand og udseende virker som en helt ny bil. På Audi.dk kan man se hele udvalget af brugte Audi Q5, der kan fås fra under 500.000 kr.