Sikkerhed på vejen

kgi-og-findleasing-ems-auto-dk

Når du fylder 15 år, Kan du for første gang begive dig ud i trafikken på et køretøj med motor. I første omgang bliver det på en scooter eller knallert. Når du kører i trafikken, er det vigtigt at du tænker på din sikkerhed. Som du sikkert har lært, så er der nogle ting, som bare skal være i orden. En af de vigtigste ting er dine dæk. Det er det eneste der har kontakt med vejen og er derfor altafgørende for din sikkerhed. Først og fremmest skal de have det rigtige dæktryk. Hvis dine dæk enten er for flade eller for hårde, kan det have stor betydning for hvor let du skrider ud.

Hvis du kører på en gammel scooter, som du evt. har købt brugt, så skal du også være ekstra opmærksom på dine dæk. Her skal du huske at tjekke for slidtage. Der skal selvfølgelig være mønster på dækkene, men du skal også tjekke om der er små revner i dækket. Disse små revner kan være et udtryk for at dine dæk er ved at være gamle og møre. Hvis du ser disse revner, skal du hurtigst mulig have skiftet dem.

Når du har læst dette, så går du jo selvfølgelig ud og tjekker din egen scooter. Hvis du kan se, at du snart trænger til nyt gummi, så kan det anbefales at kigge forbi kgi.dk. Her har de et stort udvalg af dæk til scootere. Hos KGI har de også lappegrej, hvis du skulle være så uheldig at punktere. Lyder det interessant, så klik på linket og køb online her.

Er du vokset fra din scooter?

Hvis du er vokset fra din scooter og nu skal have en bil, er trafiksikkerhed faktisk endnu vigtigere. En bil kan volde meget større skade end en scooter og du kører måske ofte med passagerer. Når du vælger bil, skal du derfor også i høj grad tænke på sikkerheden. Er du på udkig efter en brugt bil, skal du sørge for at inspicere den grundigt inden køb, eller lade en professionel gøre det. På den måde ved du, at bilen er OK.

Da vi bor i Danmark, betyder det at mange nye større biler er uden for rækkevidde for de fleste. Heldigvis er nogle af de nye micro-biler forholdsvis sikre. Derfor kan det være en god idé at købe en lidt mindre men ny bil, hvis du ellers kan undvære pladsen. Et andet alternativ, hvis du gerne vil have en ny bil, er leasing. Ved at lease en bil, kan du skifte bil eksempelvis hvert 3. År. Det vil sige at du altid kører i en bil med den nyeste teknologi inden for sikkerhed.

Hos findleasing.nu har de samlet over 150 forhandlere af nye og brugte biler, som du kan lease. Her findes leasingaftaler til alle budgetter og du kan lease en stor og sikker bil, til en god pris. Hvis du synes, at leasing lyder interessant, så kan du selv tjekke det ud her.

Jeg håber, at du kunne lide denne korte artikel og har mod på læse mere om dæk eller leasingaftaler. Husk at køre forsigtigt – Vi ses derude!