Lykken er en brugt Audi A4 til ferien

En ny eller lettere brugt Audi A4 er simpelthen en af de mest udbredte og populære familiebiler gennem de sidste 20 år, da denne beviseligt er en robust bil i høj kvalitet med lækker komfort og giver god køreglæde med masser af plads til alle i bilen samt med plads til bagagen. En A4 er ideel til masser af formål som at komme til arbejde i og handle ind og klare alle dagligdagens transportproblemer, og den er yderst rummelig og praktisk til familieferien. Der er imidlertid tale om en kostbar dyr bil med nypriser på over en halv million kroner, men her kommer der et nyttigt tip til, hvordan man kan få bilen med en god rabat og endda bevare den bedst mulige garanti på bilen. Audi har nemlig et lager af lettere brugte biler, der sælges med AAP garanti, så man kan nemt finde en lettere brugt Audi A4 på Audis hjemmeside til en god pris.

Garantiordningen AAP

AAP står for Audi Approved Plus, og den betegnelse giver Audi til visse udvalgte biler i deres sortiment, hvor Audi giver køberen en helt unik og omfattende garanti, der giver fuld tryghed, selvom man køber en brugt bil, der traditionelt sælges uden eller med en kortvarig garanti. Audi giver 2 års fuld garanti på bilen, og derefter får man en udvidet serviceaftale, der løber i 2 år yderligere, eller i hvert fald til bilen har kørt i alt 40.000 km. I hele perioden dækker Audi alle omkostninger, så man får altså ingen uventede udgifter på reparationer og service, hvilket jo er meget betryggende for en forsigtig bilkøber. Audi risikerer ikke meget ved denne unikke garantiordning, da man forinden har gennemgået AAP bilerne så nøje, at alle slidte og beskadigede dele er udskiftet til ny og originale bildele, og dermed optræder bilen derfor i perfekt stand som en ny bil blot lettere tilkørt. Der er oftest tale om biler på 1-2 år, der kun har kørt få tusinde km i alt.

Succesbilen Audi A4

Der kan således intet ske ved at finde en lidt billig brugt Audi A4 til at klare transportopgaverne fremover, da man får ufatteligt meget bil for pengene. Man får jo en rummelig familiebil, der også er det oplagte valg som en præsentabel firmabil. Den kan fås både i en klassisk sedan-udgave (A4 Limousine), i en rummelig stationcar-udgave (A4 Avant) eller i en sportslig udgave med permanent firehjulstræk (A4 allroad quattro). Uanset valg får man en yderst stabil og pålidelig bil, der giver dig en helt sublim køreoplevelse i rigtig mange år fremover, da der er tale om en robust bil fremstillet i høj kvalitet.