Uanset om du skal køre en kort eller en længere tur, så skal dine børn under 15 kilo sidde fastspændte i en godkendt autostol under kørslen. Der findes mange skrappe sikkerhedskrav på området, men heldigvis kan du så også være sikker på, at dit barn sidder komfortabelt og sikkert i bilen, hvilket altid er betryggende. Du bør overveje en autostol af mærket Besafe, da dette er en fleksibel og komfortabel autostol til en overkommelig pris.

En af de store fordele ved Besafe autostole er, at det er nemt at justere stolen: Den kan gøres højere, hvilket giver dig en mulighed for at anvende autostolen i længere tid, mens andre modeller skal udskiftes i takt med barnet vokser. Da de fleste nye biler i dag kommer med isofix standarden til montering af autostole i biler, så bør du især overveje modeller med isofix montering.

Hvad er standarden Isofix?

Tidligere fandtes der ingen standarder på området, hvilket var en smule forvirrende, da alle autostole skulle monteres forskelligt, men i dag er der heldigvis kommet en standard på området, som endda både har gjort monteringen i bilen nemmere og mere sikker. Faktisk består isofix løsningen af to beslag, der sidder imellem sæderne i din bil, og som sidder fast i bilens karosseri. I disse Isofix-beslag kan du montere en autostol og derved opnå højere sikkerhed for dit barn.

Det er især en stor fordel, at man i dag ikke længere laver så mange fejlmonteringer af autostole, da montering med isofix kun kan gøres på den rette måde. Fejlmontering er derfor ikke længere en mulighed. Isofix giver desuden en sikker montering i bilen, og barnet sidder optimalt beskyttet. Standarden isofix passer til alle modeller af autostole lige fra spæd til 12 års alderen.

Hvor er det bedst at købe en autostol?

Før du køber en autostol til din bil, så bør du først undersøge markedet, så du finder den bedst mulige autostol til netop dit behov. Den hurtigste og nemmeste metode er at gå ind på en webshop på nettet, hvor du kan hente priser, data, anmeldelser og inspiration.

Besafe autostole sælges for eksempel hos butikskæden Kære Børn, der også har en webshop. På Kære Børns webshop kan du finde et stort udvalg af Besafe autostole i mange modeller til børn i alle størrelser.