Tag på bilferie i en brugt Audi A6

Audi A6

En Audi A6 er både en rummelig og luksuriøs femdørsbil med et elegant og stilrent design, og bilen er kendt som en præsentabel limousine, der både kan anvendes som firmabil eller som en praktisk og sikker familiebil. Hvis man har anskaffet sig en nyere men brugt Audi A6, så er det stadig et godt valg til ferieturen, da alle i bilen sidder komfortabelt under den lange køretur. Et oplagt sted at køre hen på bilferie i din Audi er Frankrig. Jeg har fundet en stor guide med alt mulig info om bilferie i Frankrig. Den kan du se her.

Audi A6 har alle former for sikkerhed og komfort indbygget, men bilen koster også næsten 1 million kr. fra ny. Imidlertid kan man nu købe en brugt Audi A6 til nedsat pris, men man får sådan set en ny bil alligevel, da Audis biler med betegnelsen AAP er biler i ny stand, hvor bilerne blot er lettere tilkørte, men generelt opfattes som en ny bil.

Audis AAP koncept

Audi har indført et koncept overalt i Europa, der hedder AAP, hvilket betyder Audi Approved Plus. Det er Audis egen sikkerhed og garanti for, at bilkøberen får en bil, der reelt er at sammenligne med en helt ny bil. Bilen er måske lidt dyrere end tilsvarende biler uden AAP, men man sparer stadig rigtigt mange penge frem for en helt ny bil, så det er stadig en god forretning at vælge en brugt Audi A6, der kan fås for lidt mere end en halv million kr. Alle Audis biler med betegnelsen AAP er nemlig testet og kontrolleret af Audis egne teknikere, og bilerne er nu i perfekt stand som en helt ny bil. Alle dele virker perfekt, og der er kun originale dele på bilen. Køberen får de sædvanlige 2 års garanti, som ny-vogns-købere også får, men derudover får AAP-købere desuden en yderligere 2 års serviceaftale med i prisen, således at man trygt kan slippe for uventede udgifter til reparationer på bilen i de første 4 år. Aftalen stopper dog, når bilen totalt har rundet de 40.000 km., men der er desuden fri Autohjælp med i aftalen, der gælder overalt i Europa, så det er bare endnu en tryghed, når ferieturen går langt uden for Danmarks grænser. Hvis man er kørt ned til Sortehavet ved Bulgarien, og bilen er brudt sammen, så kan man frit få tilsendt en mekaniker, der vil afhjælpe problemet på stedet. Hvis der er tale om et større nedbrud, hvor bilen skal på værksted og anvende specielle autodele, så bugseres bilen hen til nærmeste værksted, hvor fejlen rettes eller man får tildelt en lånebil, til problemer er løst.

Oversigt over brugt Audi A6

Hvis man derfor gerne vil købe en lettere brugt Audi A6 med sikker garanti, så finder man inde på Audis hjemmeside et stort udvalg af brugt Audi A6. En dyr luksusbil udsættes for slitage ligesom alle andre biler, så der findes en risiko, for at der er slidte dele i bilen, men med Audis udvidede garanti vil man ikke få nogen regning i hele garantiperioden uanset hvilken form for sammenbrud, man måtte komme ud for undtagen naturligvis påførte skader, der ikke er omfattet af garantien.