Det kan være svært for mange at klare sig i dagligdagen uden en bil, da man på den måde nemt og kvikt kan komme på arbejde, tage børn i skole, foretage indkøb og komme på udflugter og ferieture med hele familien. Hvis man kun har cykel eller motorcykel, så er dette ikke specielt praktisk for en familie, men nye biler i høj kvalitet er generelt en dyr luksus i Danmark, så hvordan klarer man dette? Man bør overveje at købe en lettere brugt Audi A4 med AAP (Audi Approved Plus), da dette er en bil i ny stand men til væsentlig lavere pris end nyprisen, og man kan finde en brugt Audi A4 med AAP på Audi.dk i det store udvalg, hvor priserne kan fås ned til under 400.000 kr.

Garantiordningen AAP

AAP er en meget attraktiv og dækkende garantiordning, som kun findes til udvalgte Audi biler til salg, og Audi giver bilerne denne betegnelse, når de i forvejen har gennemgået bilerne på eget værksted ganske nøje, således alle slidte og defekte dele nu er udskiftede til nye originale Audi dele.

Det drejer sig mest om biler 1-2 år gamle, der kun har kørt ganske få tusinde km, og efter gennemgangen vil disse biler være i tiptop stand som en helt ny bil men blot være lettere tilkørt, således en ny køber vil kunne have gavn og glæde af bilen i mange år fremover.

Normalt er det forbundet med en vis risiko at købe en brugt bil uanset dens alder og kørte km, da der kan være opstået skjulte fejl og mangler, der kan være vanskelige at afsløre før efter flere måneders brug. Man får derfor sjældent nogen længevarende garanti fra nogen bilforhandlere fa brugte biler, men Audi tilbyder biler med AAP en helt ekstraordinær garanti på 2 år som på nye biler, men så får man endda en udvidet serviceaftale med i købet, der løber i yderligere to år, eller til bilen har kørt totalt 40.000 km.

Man har også fri autohjælp i hele Europa fra Audi i hele garantiperioden på op mod fire år, således man i hele perioden er fuldstændig sikret mod uforudsete udgifter til reparation på bilen. Audi betaler både for arbejdstimer og reservedele, såfremt noget svigter på bilen, og uden AAP garantien kan man derfor komme ud for store uventede udgifter, men nu kan man altså roligt investere i en billig men brugt Audi A4 med AAP.

Audi A4

En Audi A4 er en meget udbredt og populær familiebil samt en præsentabel firmabil. Der både kan anskaffes som sedan-udgave (A4 Limousine), i en rummelig stationcar-udgave (A4 Avant) eller i en sportslig udgave med permanent firehjulstræk (A4 allroad quattro). A4 har været på markedet i mere end 20 år, og den har vist sig at være en yderst stabil og pålidelig bil.

Selv med en brugt Audi A4 får man en sublim køreoplevelse i en lækker bil, med et strømlinet og aerodynamisk design. Der er masser af plads i bilen, og de nyeste modeller fra 2015 har en forøget akselafstand, der netop sikrer god plads på både første og anden sæderække, og samtidig har den fået en vægtreduktion på op til 120 kg, således den kan køre helt op til 26 km/l ved blandet kørsel.