Disse biler skal sjældnest på værksted

Når du køber bil, er det klart, at du gerne vil have så få ture på værkstedet som muligt. Derfor er det relevant at prioritere bilmærke, når man køber bil. Det er nemlig langt fra lige meget, hvilket mærke man køber, hvis man gerne vil undgå dyre reparationsregninger.

Denne bil går mindst i stykker

For bilkender kommer det næppe som overraskelse, at Toyota topper listen som den bil, der kræver færreste ture på værkstedet. Faktisk viser en undersøgelse fra Autobutler, at bilmærket kun har 2,47 reparationer per 100 indregistrerede køretøjer.

Toyota er generelt kendt for at være en stabil bil, hvor du får kvalitet for pengene. Nogen føler, at man går lidt på kompromis med køreglæden, fordi den ikke har helt så meget personlighed som visse andre mærker, men det er blot en smagssag.

Hvis din prioritet udelukkende er så få reparationer som muligt, så er Toyota den helt rigtige bil for dig. Alternativt kan du også overveje en Opel, der kommer ind på andenpladsen med 2,50 værkstedbesøg per 100 indregistrerede biler.

Denne bil går mest i stykker

Det er også værd at kigge på, hvilket bilmærke, der stopper den anden ende af listen med flest værkstedbesøg. Her finder man Seat med 6,87 værkstedsbesøg, hvilket i praksis vil sige 2,5 gange så mange besøg til værkstedet som ved en Toyota.

Med andre ord skal du ikke vælge en Seat, hvis du gerne vil undgå værkstedsbesøg. Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at dette blot en statistikken. Der er mange Seat ejere, som ikke oplever problemer med bilen, og omvendt kan man også sagtens være uheldig med en Toyota.

På næstesidstepladsen kommer Kia, der havde 5,25 værkstedsbesøg per 100 indregistrerede bil. Der er altså en markant statistisk forskel mellem de bedste og de dårlige biler på listen.

Hvis uheldet er ude

Hvis du køber en Toyota, kan du stadig risikere at uheldet er ude, og noget går i stykker. Er dette tilfældet kan det være en god idé at finde reservedele til din Toyota online, da der er mange penge af spare.

Generelt er Toyota heldigvis billig i reservedele, da det er et meget udbredt bilmærke i Danmark, og den er typisk også nem af lave reparationer på. Det gør den til den oplagte bil til dig, der ikke går så meget op i at have en bil, der starter hver morgen, men som også er billig at ordne, hvis uheldet skulle være ude.