Husk den regelmæssige bilservice

 

Mange bilejere forsømmer at give deres bil de nødvendige serviceeftersyn, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for bilens stand og salgsværdi fremover, og det skyldes især sløseri fra bilejernes side, idet alle beregninger viser, at man får pengene hjem igen flere gange, såfremt man regelmæssigt får foretaget bilservice.

En god bilservice består af et værkstedsgennemsyn, hvor bilen for foretaget en omhyggelig gennemgang og får rettet eventuelle fejl og mangler og samtidig får bilen givet de regelmæssige olieskift samt udskiftet eventuelle filtre, såsom olie-, luft- og brændstoffiltre.

Dette koster naturligvis en smule at give denne bil service, men de få tusinde kr. årligt er givet godt ud, hvis bilen dermed altid er velholdt og køreklar i tiptop stand, og man vil dermed kunne forlænge bilens levetid og forhindre problemer i at opstå, da man effektivt har forebygget fejl på bilen med en grundig bil service.

 

Serviceaftaler for Audi ejere

Som en af de første bilforhandlere har Audi indført en service til bilister med Audi, som kan få en Audi Serviceaftale for et fast beløb hver måned. Denne serviceaftale sikrer bilisterne således, deres bil altid er gennemtjekket og fejlfri, idet den regelmæssigt kommer ind til bil service hos en autoriseret Audi servicepartner. Her gennemgås bilen efter et udførligt 40 punkts serviceprogram af veluddannede Audi teknikere, der detaljeret kender hver enkelt bil model.

Med denne serviceaftale vil bilen få udskiftet alle slidte og defekte dele med 100 % originale nye autodele. Man anvender gennemtestede procedurer og bruger kun moderne specialudviklet værktøj, så private bilister er ikke selv i stand til at give bilen denne form for gennemsyn. På Audis hjemmeside kan man præcist se, hvad aftalen koster årligt for hver bil, da prisen afhænger af bilens model, årgang samt kørte km. Man får desuden fri autohjælp med i aftalen, som dækker overalt i Europa.

Dermed kan bilisterne nemmere koncentrere sig om andre vigtigere opgaver som job og familie, idet deres bil altid er vedligeholdt og i orden, og man sparer trods alt de normale variable udgifter til autohjælp, olieskift, samt dyre reservedele og arbejdsløn, så det kan være meget fornuftigt og sikkert, at tegne denne serviceaftale, der giver tryghed og garanti for en bil, som altid vil være i i god og funktionsdygtig stand. Såfremt bilens motor bryder sammen, topstykket revner, kobling eller gearkasse skal udskiftes, så kan man forvente store udgifter på reparationen af sin bil.

 

Køreklar til ferien

Det kan især være en god idé at få givet sin bil regelmæssige eftersyn, hvis man bruger bilen til længere ture, da man naturligvis ønsker en køretur uden motorproblemer, da det er virkeligt irriterende, når man strander flere tusinde km hjemmefra med en bil, der skal have udskiftet flere dyre dele, som både kan ødelægge en planlagt ferietur samt økonomien med uventede udgifter. Før man skal ud på en længere køretur, så bør man altid få givet sin bil et grundigt eftersyn i forvejen, så bilen er i stand til at køre mange km uden problemer.