Det kan for mange private bilister og bilforhandlere være svært at overbevise interesserede købere om, at den annoncerede brugte bil er i tip top stand. Nu har Audi gjort noget for at gøre det nemmere for interesserede bilkøbere, der vil købe en brugt Audi, idet man har indført kvalitetsstemplet Audi Approved.

Når en bilkøber ser på Audi brugte biler, så kan man trygt købe bilen, såfremt den er mærket med det internationale koncept Audi Approved. En nyere Audi med denne klassificering er dermed blot en kvalitetsbil med få år på bagen, der er kørt lidt til.

Audi garanterer for bilens kvalitet, at bilen er i orden overalt og har fået sine regelmæssige serviceeftersyn. Derfor kan det være yderst attraktivt at finde en nyere Audi til nedsat pris, idet biler normalt falder omkring 20 % årligt i værdi.

Dette er inkluderet i pakken Audi Approved

En Audi Approved bil er normalt kun 1-2 år gammel, idet den maksimalt må have kørt 40.000 km. Bilen er kontrolleret ned til mindste detalje af Audis specialister, således alle fejl er blevet rettet, og bilen nu er 100 % i orden og velkørende som en ny bil. Audi garanterer, der kun er anvendt originale bildele på bilen, så man dermed opnår to års garanti på bilen samt to års serviceaftale.

Som bilejer kan man forvente en bil, der minder om en helt ny bil på alle områder, og skulle der alligevel opstå alvorlige problemer med enten motor, styretøj, gearkasse, forhjulslejer, ophæng eller andre dele på bilen, så dækkes disse reparationer ganske gratis af Audi ved hjælp af garantiordningen.

Dermed kan man trygt købe en brugt bil og forvente en bekymringsfri kørsel og sikkerhed for, der ikke kommer uforudsete udgifter på bilen i den nærmeste fremtid. Man får desuden tilbudt en fri lånebil i reparationsperioden, samt man kan anvende Audis mobilitetsservice inkl. vejhjælp overalt i Europa.

Køb eller leasing af bil

Det bliver mere og mere udbredt at lease bil frem for at købe bil, og denne stigende tendens ses både i erhvervslivet samt hos private bilister. Det er jo lidt dyrere at lease en bil frem for at købe den, så hvorfor vælger mane alligevel at lease bil? Det lave renteniveau samt den indbyrdes konkurrence blandt leasingselskaberne har gjort det meget attraktivt at lease bil, idet man opnår en del fordel for merprisen. Fordelene er især disse syv punkter:

  1. Ingen bekymringer for værditab på bilen ved salg
  2. Ingen uventede udgifter til service og reparationer
  3. Man kan nemt udskifte bilen til en anden og mere passende model
  4. Man kommer altid i en ny moderne bil maksimum tre år gammel
  5. Man kender sit faste bilbudget hver måned
  6. Meget nemmere at administrere for firmaer, der har 100 % fradragsret til alle udgifterne
  7. Ingen binding af sin likviditet

Man får dermed mange fordele ved at lease bil, men hvis man kender sit kørselsbehov mindst tre år ud i fremtiden, så kan det bedst betale sig at købe en bil frem for at lease denne, men hvis kørselsbehovet ofte kan variere, så er leasing en rigtig god idé. Audi Approved på Audi brugte biler henvender sig derfor især til bilkøbere, idet leasingkunder altid har garanti på bilen i leasingperioden.